Відповіді на Ваші запитання про місячні

Хоча чаші стають все більш популярними, у людей все ще виникає багато питань щодо них! Тут ми беремо найчастіші запитання про менструальні чашки взагалі та про FUN CUP зокрема.

 

Є питання, на який ми не відповіли? Ви можете задати його тут.

Чи буду я проливати кров на себе?

Вочевидь, іноді потрапить трохи крові на пальці — коли Ви вставляєте та виймаєте чашу в туалеті чи під душем — це нормально. Просто не одягайте білі мереживні рукавички, коли Ви це робите.

Як довго можна носитити чашу?

Це залежить від кількості Ваших виділень. На щастя, FUN CUP вміщує в 4-6 разів більше крові, ніж тампон, тому Ваші важкі дні просто полегшаться.
Ми радимо її ретельно очищувати принаймні один або два рази на день.

Це неприємно?

Ми так не вважаємо. Або, принаймні, це не самий неприємний вид захисту менструального періоду, ніж будь-який інший. Трохи практики — і з часом Вам буде набагато простіше вставляти та виймати чашу, а також очищати її між використаннями та зробити свій висновок про те, наскільки це комфортний спосіб для Вас.

У мене рясні виділення. Чи можу я використовувати FUN CUP?

Абсолютно! РОЗМІР А вміщує в себе в чотири рази більше, ніж звичайний тампон, тоді як РОЗМІР B в шість разів.

В мене не получилось поставити чашу першого разу. Що я робила не так?

Щоб навчитися користуватись будь-якою менструальною чашею, потрібно трохи зусиль і деяка вправність, але ми впевнені, що це того варто. Коли ви спробуєте це перший раз, приділіть собі час, щоб відчути, як вона вписується у ваше тіло. Якщо вам здається, що Ви напружуєте м’язи, зробіть кілька глибоких вдихів і спробуйте розслабитися, а можливо повторити пізніше ще раз.

У правильному положенні чаша перекриває шийку матки, якщо Ви відчуваєте витік, це означає, що ваша чаша може виявитися змятою або опинитись на одній стороні шийки матки, а не під нею.

Ми рекомендуємо використовувати додатковий захист перші декілька разів, доки не відчуєте, що кожен раз правильно вставляєте FUN CUP.

Що робити, якщо мені потрібно скористатися туалетом поки я її ношу?

FUN CUP виготовлений з м’якого, гнучкого силікону, який не впливає на нормальні функції вашого організму. Деякі люди виявляють, що їх чаша випадає під час дефекації. Якщо це трапиться, просто витягніть її, а коли ви закінчите, просто вставте її знову.

Що робити, якщо мені потрібно спорожнити чашу в громадському туалеті?

Не потрібно турбуватися про миття її в громадській раковині. Просто витріть туалетним папером, перед тим, як вставити її знову.

Що робити, якщо я впущу чашу в унітаз?

Виловлювати щось з унітаза — це сумнівне задоволення, але принаймні це не Ваш телефон, правда? Якщо трапиться найгірше, Ви можете її промити, а потім прокип’ятити три хвилини, щоб простерилізувати її до наступного використання. Крім того, злегка текстурована поверхня біля кінчика дозволяє легко за нього підвісити чашу.

Що робити, якщо я її втрачу? Я не хочу витрачати свої гроші!

Ми рекомендуємо тримати одну чашу вдома, а іншу в сумці, щоб ви завжди знали, де її знайти, коли Вам це потрібно. Крім того, двома чашами Ви забезпечені, навіть якщо втратите одну з них. Найгірший сценарій — це якщо Ви втратите обидві чаші, проте придбати другий набір FUN CUP все ще дешевше, ніж 100 доларів (80 €) на рік, які ви витратили б на тампони.

Яку чашу обрати?

У вас є кілька опцій на вибір. Але пам’ятайте, що це загальні рекомендації, які можуть не враховувати ваші виняткові особливості. Ви знаєте своє тіло набагато краще, ніж ми.
Ми пропонуємо FUN CUP у 2 розмірах трохи меншу і трохи більшу
Розмір A – маленький (5,3 см; Ø 4 см; 20 мл)
Ми зробили розмір «А» з більш твердого силікону для того, щоб зробити маленьку чашу більш зручною у використанні та регулюванні. Підходить для не дуже багатої менструації та коротких вагінальних каналів.
Розмір B-великий (5,8 см; Ø 4,3 см; 30 мл)
Більш м’який силікон здатний утримувати рясну менструацію, виключаючи дискомфорт і тиск.
Підходить для рясної менструації і довгих вагінальних каналів. Якщо Ви сумніваєтеся в тому, який розмір вам підійде, почніть з тестового набору для вивчення.
НАБІР ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ (1 чаша розміру «A» і 1 чаша розміру «B»)
Підходить для тих, хто не знає свій розмір або тих, хто хоче мати різні варіанти для більш легких або рясних менструацій. Якщо Ви ніколи не використовували чашу, почніть з цього!

З якого матеріалу виготовлений FUN CUP?

FUN CUP виготовлений з силікону медичного класу, гіпоалергенного, непористого матеріалу, який є стійким до росту бактерій. Чашу можна навіть стерилізувати кип’ятінням.
Плюс, це зроблено в Німеччині, де продукти сексуального здоров’я регулюються так, щоб вони відповідали стандартам ЄС щодо безпеки та гігієни.

Де можна придбати FUN CUP?

Ви можете придбати FUN CUP на нашому сайті. З безкоштовною доставкою.

Чи можу я використовувати FUN CUP, якщо я незаймана?

Експерти з сексуальної освіти у FUN CUP, твердо вірять, що вставляти щось у свою піхву не означає, що Ви займалися сексом. Якщо ви стурбовані щодо своєї дівочої пліви, просимо звернутися до лікаря.

Чи можу я використовувати FUN CUP, якщо є спіраль?

Усі медичні питання необхідно обов’язково обговорити з Вашим лікарем. Якщо Ви вирішите використовувати FUN CUP зі своєю ВМС, переконайтеся, що ви не потягнете за нитки спіралі, коли ви стискаєте FUN CUP, щоб видалити його. Щоб цього уникнути, Ви можете попросити свого лікаря обрізати пасма коротше.

Чи можу я використовувати FUN CUP, якщо у мене загиб матки?

Це ще одне чудове питання для Вашого лікаря. Не всі нахилені матки схожі, тому FUN CUP може бути або не бути для Вас хорошим варіантом залежно від кута.

Чи можу я його використовувати, якщо у мене сильні болі при місячних?

Так. FUN CUP не збільшить болі при місячних. Для деяких клієнтів використання чаші навіть зменшує біль.

Чи може використання FUN CUP викликати Синдром Токсичного Шоку?

СТШ можливий, хоча і дуже малоймовірний — як і при використанні будь-якого менструального продукту, який поміщається всередині піхви (тампони, губки, менструальні чаші). Якщо у Вас є будь-які питання або занепокоєння з цього приводу — будь ласка, зверніться до лікаря.

Чи можу я займатися спортом під час носіння FUN CUP?

Так! Чаша не завадить Вам займатися будь-якими фізичними вправами, які Вам подобаються, від бігу до гімнастики.

Чи можу я плавати разом із FUN CUP?

Можна! Ущільнення, що запобігає витоку, працює так само добре у воді.

Що ще я можу зробити для свого сексуального здоров’я?

Використання чаші — це чудовий крок до більшого сексуального благополуччя! Якщо Ви хочете зробити більше, перегляньте наші SMARTBALLS. Ці вагінальні ваги допомагають вам зміцнити тазове дно та має цілу низку переваг: посилення кровотоку, що допомагає запобігти зараженню, підготовці до та відновленню після пологів, запобіганню нетримання сечі та ще більшим, сильнішим оргазмам!